Welke iPhone kun je kopen?

Sta jij op het punt om een iPhone te kopen? Dan is het natuurlijk wel fijn als je weet wat de meest recente modellen zijn. Om hier verder op in te zoemen zullen we hieronder kort stilstaan bij een aantal modellen van de iPhone. Hierdoor weet je wat meer over de iPhones af waardoor je in staat bent om zelf een keuze te maken welke telefoon het beste bij jou past. Meer vragen? Neem gerust contact met ons op! We zullen hieronder voornamelijk stil staan bij de iPhone 10, de iPhone 11 en de iPhone 12.

iPhone 11 los toestel kopen?

Wil jij een iPhone 11 los toestel kopen? Dat is zeker geen verkeerde gedachten. De iPhone 11 is ontwikkeld door Apple en is onderdeel van de dertiende generatie. Het is de opvolger van de iPhone 10. De iPhone 11 is aangekondigd op 10 september 2019 en is verkrijgbaar in de normale variant en de pro versie.

 

De iPhone 11 pro heeft een extra camera, meer opslag en is iets sneller dan de normale variant. Ben jij dus iemand die alleen maar appt met de iPhone? Dan is het aanschaffen van een normale iPhone 11 los toestel zeker geen verkeerde gedachte. Hecht jij veel waarde aan foto’s en gebruik je jouw telefoon voor zakelijke doeleinden? Dan is het aan te raden om te kiezen voor de pro versie.

Wil jij het nieuwste model? Kies de iPhone 12

Wil jij het nieuwste model ter beschikking hebben? Dan is het aan te raden om te kiezen voor de iPhone 12 van Apple Inc. Dit toestel is onderdeel van de veertiende generatie en is de opvolger van de iPhone 11. De iPhone 12 is onlangs uitgekomen, namelijk op 13 oktober 2020. Daarnaast kun je net als bij de iPhone 11 kiezen voor een iPhone 12 Pro. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een iPhone 12 mini. Hierdoor heb jij de keuze uit drie verschillende modellen als het gaat om de iPhone 12.

Beperkt budget? Ga voor de iPhone 10

Heb jij een beperkt budget, maar wil je toch bij de iPhone gebruikers horen? Dan is het aan te raden om voor de iPhone 10 te gaan. De iPhone 10 ook wel de iPhone X genoemd is een model dat in 2018 is uitgekomen. Het toestel is dus niet erg oud en qua functionaliteiten doet het niet te veel onder aan de iPhone 11. Kortom, een prima instapmodel als je voor het eerst kennis wilt maken met een Apple telefoon.

 

Wil jij een groter beeld omdat je bijvoorbeeld moeilijk de kleine lettertjes kunt lezen? Dan is het aan te raden om voor de iPhone XS Max te gaan. Dit model is groter waardoor je beter het beeldscherm kunt zien!

 

 

 

Plaats een reactie